Аристократична Виена през лятото

Липсва оценка от 0 ревюта
0/5
0% от клиентите препоръчват

Продължителност

3 дни

Тип оферта

Екскурзия

Дата

09.06.2020 30.06.2020 14.07.2020

Локация

Австрия

Информация

09.06 – 11.06.2020                    30.06 – 02.07.2020

14.07 – 16.07.2020                    28.07 – 30.07.2020

 

1-ви ден: Отпътуване  от летище София  в 10:20 ч., кацане във Виена  в 11:05 ч., трансфер до хотела /не е включен в цената/. Около обяд пешеходна туристическа обиколка с местен екскурзовод в центъра на града - Бурггартен с паметника на Моцарт, двореца „Хофбург”, площад “Мария-Терезия”, Колоната на чумата, църквата “Св.Петър”, катедралата “Св. Стефан”. Свободно време. Връщане в хотела. /за придвижването от хотела до центъра и обратно се ползва  градски транспорт/. Нощувка.

2-ри ден: Закуска.

*По желание посещение на двореца Шьонбрун - лятна резиденция на Хабсбургите. Дворецът представлява архитектурен шедьовър с 1441 стаи и е включен в списъка на ЮНЕСКО. Разглеждане на 20 от най-впечатляващите помещения, включително Огледалната бална зала, покоите на императрица Мария Терезия и Франц Йосиф. Разходка сред градините на двореца до Фонтана на Нептун и бароковият павилион Глориете. Възможност за посещение на Зоологическата градина – най старата в света от 1752 г. Следобед свободно време за самостоятелно посещение на музеи ИЛИ пешеходна разходка с разглеждане на градския парк Щадпарк със статуята на Йохан Щраус - син, църквата Карлскирхе, Мюзикферайн /Виенската филхармония/, Виенската опера. Връщане в хотела. /за този ден се ползва градски транспорт/. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Трасфер до летището /не е включен в цената/. Полет в 13:25 ч. за България. Пристигане в София в 15:55 ч.

 

Цена:  529 лв.

Цената включва:

 • двупосочен самолетен билет София-Виена-София;
 • малък ръчен багаж  с размери 40x20x25 см.;
 • 2 нощувки с 2 закуски  в хотел *** във Виена;
 • пешеходна туристическа разходка през втория ден;
 • водач от България по време на цялото пътуване;
 • медицинска застраховка.

Цената не включва:

 • трансфер: летище – хотел – летище – 25 евро;
 • ръчен багаж до 10 кг. /55x40x20/  – 12 евро на посока;
 • пешеходна обиколка с местен екскурзовод на български език – 10 евро;
 • посещение на дворецът Шонбрун - Имперски тур /входна такса+екскурзовод на български език+ слушалки+такса резервация/възрастни –  35 евро, лица от 6 до 18 г. - 30 евро;
 • медицинска застраховка за лица над 65 год. – по 3 лв. на ден.

Забележка: Всяко от допълнителните посещения се осъществява при записани минимум 10  туриста.

Туроператора си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програма.

Часовете на полетите са примерни. Потвърждават се 3 дни преди пътуването!

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо те да бъдат заявени при сключване на договора и заплатени в  при доплащане на основния пакет.

 

Допълнителна информация:

*Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер и валидност на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт).

*Необходими документи за пътуване: валидна лична карта или международен паспорт.

*Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

*Туристическата агенция не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до съответната държава поради: забрана за напускане на България, невалидни (забравени) документи, други НЕзависещи от туроператора причини.

*Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по маршрута.

*Посоченото пътуване може да се осъществи само, ако е набран минимален брой от 15 участници.  В срок до 7 дни преди датата на пътуване Потребителят ще бъде уведомен, ако този брой не е набран.

*Туроператорът предлага застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката е по желание и е срещу допълнително заплащане, в зависимост от продължителността на периода, оставащ до пътуването.

Локация

529 лв

Допълнително:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
{{total_price_html}}

Print Friendly and PDF