Верона - Ница - Монако - Монте Карло - Милано - Венеция

Липсва оценка от 0 ревюта
0/5
0% от клиентите препоръчват

Продължителност

7 дни

Тип оферта

Екскурзия

Дата

12.07.2020

Локация

Италия

Информация

12-18.07.2020г. - 945лв.

1- ви ден Отпътуване от Пловдив в 05.30 ч. по маршрут: София – Ниш - Белград – Загреб – Любляна - Крани. Пристигане вечерта в Крани/ Словения. Нощувка в района на Любляна.

2-ри ден Закуска. Отпътуване за Верона. Туристическа програма в града: Арена ди Верона, Къщата на Жулиета, Къщата на Ромео, Пиаца делле Ербе, Пиаца деи Синьори, гробниците на Скаличерите.  Отпътуване за Милано  и настаняване в хотел в района на града. Нощувка.

3-ти ден Закуска. Отпътуване за Ница. Пешеходна разходка в централната част на курорта- крайбрежния булевард “La Promenade des Anglais”, площад “Масена”, Операта. Свободно време. Настаняване в хотел в района на Савона.

4- ти ден Закуска. Отпътуване за Монако и Монте Карло. По желание разглеждане на Океанографския музей, Княжеския дворец и Катедралата, където са погребани Грейс Кели и принц Рение. Разходка до Казиното на Монте Карло. Връщане. Нощувка в района на Савона.     

05-ти  ден Закуска. Отпътуване за Милано. Пешеходна разходка в центъра на града: Пиаца Дуомо с Катедралата и покритата галерия “Витторио Емануеле”, Пиаца делле Скала с оперния  театър “Ла Скала” и паметника на Леонардо. Настаняване в хотел в района на Венеция/Тревизо. Нощувка.

6-ти ден Закуска. Отпътуване с корабче от морска гара Пунта Сабиони до площад Сан Марко във Венеция. Разглеждане на базиликата “Сан Марко”, Кампаниле, Двореца на Доджите, музея ”Коррер”, Часовниковата кула, Моста на  въздишките и моста “Риалто”. Свободно време. Отпътуване за Словения. Нощувка в хотел в района на Любляна.

7-ми ден  Закуска. Отпътуване за  България. Вечерта пристигане в Пловдив.

Цена:945лв.

Цената включва: транспорт с автобус , 6 нощувки със закуски в хотели **/*** /2 в района на Любляна, 1 в района на Милано, 2 в района на Савона, 1 в района на Венеция/Тервизо/, екскурзоводско обслужване по време на целия маршрут, медицинска застраховка.

Цената не включва: такса престой в хотелите по маршрута 2-4 евро на турист на ден в хотел 2*/3* (заплаща се на рецепцията на всеки хотел),  Океанографския музей в Монако -16 евро за възрастнви, 12 евро за ученици, туристическо влакче в Ница -10евро, корабче Пунта Сабиони –площад Сан Марко и обратно -20 евро. Цените са валидни за 2019г.

 

Условия за плащане:

           Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 200лв., и сключен договор за организирано пътуване.

           Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва на вноски  не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване: Неустойките, които се удържат при отказ от пътуване от страна на туриста, независимо от причините, са както следва: от деня, следващ деня на записването, до 30 дни преди датата на заминаване – 50 % от основната цена на пътуването, от 29 ден до деня на заминаването – 100% от общата цена на пътуването.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Всички автобусни екскурзии се осъществяват при минимум 35 туриста.

           В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.

           Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Допълнителна информация: Автобусите, които се използват са следните марки: Мерцедес, Скания, Сетра, Волво, Ивеко, Ман, Неоплан, VDL (ВДЛ), Бова, Ван Хол, снабдени с климатик, видео, кафе машина, минибар, лицензирани за извършване на международен превоз на пътници. По време на пътуването в автобуса, всеки е задължен да поставя предпазния колан на седалката, която заема.

           Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

           Медицинската застраховка към туристическия пакет,  полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR за всички държави в Европа  +  включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

           Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

           Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

           Паспортни и визови изисквания: валидна лична карта или международен паспорт. За лица под 18г.  е необходимо нотариално заверена декларация от двамата  родители /оригинал и копие/.

Локация

945 лв

Допълнително:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
{{total_price_html}}

Print Friendly and PDF